26 de febrer del 2013

Qui malmet realment la imatge de Tortosa?


Resposta del PSC de Tortosa a les declaracions de Ferran Bel, al Canal 21, al voltant de la campanya de Xeic! Pos com tenen Tortosa.

Davant de les declaracions de Ferran Bel al Canal 21 al voltant de la campanya iniciada  pel PSC dimarts 19 de febrer de 2013 el PSC voldria fer les següents matisacions:

1. La campanya Xeic, pos com tenen Tortosa! no és, en cap cas, una campanya de crítica a la nostra ciutat, ciutat que estimem molt més del que demostra l’Alcalde Bel en desatendre la seva cura diària. Amb un discurs al qual ja ens té acostumats, Bel interessadament tracta de confondre la legítima acció de control del govern municipal que té encomanada l’oposició amb un atac a la ciutat, en un intent d’identificar Tortosa amb la seva persona. Bel sap perfectament que l’estat de manteniment en què es troba la nostra ciutat és única i exclusivament responsabilitat del seu govern, i això és el que denuncia la campanya Xeic! Pos com tenen Tortosa!

2. Bel, a l'entrevista, ha explicat a la ciutadania que aquesta té mecanismes per a comunicar els desperfectes. No ho dubtem. El que posem en dubte és que aquests funcionin, només cal que els ciutadans surtin al carrer i mirin al seu voltant.

3. Per a Ferran Bel, la campanya Xeic, s’emmarca dins d’un context de lluita pel lideratge del PSC de Tortosa. Li donem les gràcies a Bel per preocupar-se per la situació de lideratge dels partits de l'oposició, però li agrairíem més que es preocupés pel mamés estat en què es troba la nostra ciutat. El PSC posarà en marxa un procés de primàries per escollir al seu candidat municipal entre els militants i simpatitzants.

Només  voldríem recordar a Bel, com va dir una de les  visitants de la nostra pàgina web, “podem tancar els ulls i negar la realitat, i fer veure que no existeix, però malgrat tot, la realitat continuarà existint” .